IMG_3402.JPG

TÄVLING: Vinn Ida Wargs BUS "brun utan sol"

Just nu pågår en tävling inne i Girlsquad där du som medlem kan vinna denna self tanning mousse från märket Ida Warg. Bli medlem i gruppen om du inte redan är det och se överst under fliken meddelanden, där hittar du alla tävlingar och rabattkoder som gruppen erbjuder sina fantastiska medlemmar.

I samarbete med
jfr.se och Girlsquad

RABATTKOD: ANGELICA20

Ger er 20% rabatt på hela JFR.ses sortiment inkl rea varor.
 

norrtalje-kopmanholm-1800-1200-2-3.jpg

Älskade Stockholms skärgård, jag har sån craving efter att få spendera sommaren ute i skärgården med min man och våra barn. Jag är uppvuxen med att ha landställe ute på vackra Blidö, och när jag fyllde 19 år så flyttade jag från Stockholm och bosatte mig på ön i ca 5 år.

abstract-galaxy-background_1199-247.jpg

Har du rå humor, säger du han och hon eftersom du inte är van att använda orden "hen, hin osv." i ditt vokabulä, kan du skämta med människor och skratta åt ett rått skämt utan att ha en dålig baktanke med det? Då är du som jag och många fler och behöver inte känna dig sämre för det.

SENASTE INLÄGGEN

LÄS HELA BLOGGEN >> HÄR

LIFESTYLE

LÄS HELA KATEGORIN >> HÄR

the-ordinary-2.jpg

Influensers som säljer på er hudvård felaktigt

Satt och kikade på lite bloggar för någon dag sen och kom över ett inlägg där bloggaren berättat om en ny hudvård som hen testat i "några dagar". I inlägget tillägger man hur man älskar produkterna och rekommenderar de till läsarna. Warning!

IMG_3371.jpg

Konstanta diskussionen om kroppshets: Kan vi inte bara få älska våra kroppar?

Nu kommer jag gå emot strömmen igen - Ovanligt va? Men jag är så enormt trött på snacket om kroppshets. Och i detta inlägg ska jag med egna ord förklara varför.

citat som stärker ditt självförtroende

Det är inte alltid lätt att känna sig självsäker och stark, och vägen till att älska sig själv kan kännas lång. Om du känner att du behöver inspiration och lite extra pepp, kanske framförallt nu i karantäntider, bör du kolla in dessa citat.

Girlsquad 
Tjejgrupp på Facebook med över 92 000 medlemmar

Jag är administratör för Girlsquad är en av Sveriges största tjejgrupper där över 92 000 kvinnor och ickebinära dagligen intrigerar med varandra. 

Med över 700.000 interaktioner i månaden är Girlsquad den perfekta plattformen för mina samarbetspartner.

INSTAGRAM

FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM >> HÄR

INFO OM MIG

HÄR HITTAR DU ALL INFO OM BLOGGEN OCH MIG 

JELLICAS Lifestyle är en livsstils blogg sedan 14 år tillbaka. Jag lever tillsammans med min albanska man sedan tio år med två fantastiska barn ihop. Jag är allt annat än politisk korrekt och häver ur mig de jag känner för och skiter i att smeka människor medhårs för att bli accepterad. Jag är en tjej man antingen hatar att älska eller älskar att hata. 

Är administratör för en av Sveriges största tjejgrupp Girlsquad med över 92 000 medlemmar och Chefredaktör på Flashmagazine.

JELLICAS LIFESTYLE
© 2020 by Angelica Tärnsby.